Post by contmenderssourqui on Feb 24, 2022 13:28:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor kulcsai ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
Borzalmas játék, 2014-ben játszottam, hogy megkedveljem 2017-et, és ha a számlámat nézem, a 2014-es 100 000 szintről mostanáig meg akarom tartani a szintemet, körülbelül 5000 dollárt kellene költenem. Nevetséges fizetés a játékért, de mint minden hónapban, fizessen 200 dollárt vagy többet
Játèk
Jo
Van ebben a játékban egyjátékos mód?
Menő
Évek óta játszom ezzel a játékkal, ez egy nagyszerű játék. Az emberek azt mondják, hogy a p2p/p2w valójában nem. Természetesen a p2p előnyeiben részesülsz, ha fizetsz. De akkor is haladsz, ha tudod, mit kell tenned. Az f2p acc-om majdnem olyan jó, mint a p2p acc-om. Tudd, mi a probléma az emberekkel
Ez egy jó játék, és sok idődbe kerül
Jó, de hülyeség, ha nem tudod összekapcsolni az új fiókodat, amikor nem tudod elérni a régi fiókod a kapcsolat megszüntetéséhez. Szintén part túl sok tojást frissíteni a szörnyeteg. A játék lehetne jobb is.
a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam, amikor játszani akarok, azt fogja mondani, hogy "instabil kapcsolat", még akkor is, ha jó internetem van, ha meg tudod javítani, pls javítsd ki
thb ez a játék egyre bonyolultabb mindenhol az új frissítésekkel Az IGG csak pénzt próbál kihozni az emberekből, akik ezzel játszanak, le kell lassítaniuk a frissítéseket, ez bosszantó, és még a karbantartás is 4 óráról 6 órára ment most 9 óra, mi ez több, mint egy 12 órás frissítés/karbantartás, mennyi időbe telik Az IGG már csak lazul, és minden frissítés jobban fizeti a játékot, mint korábban. Ne pazarolja a pénzét erre a játékra, jobb, ha más játékkal játszik.
Teljes clash of clans másolat.
Idle Kingdom Defense የሚና ጨዋታዎች iyo
Van olyan szint ahol az f2p nem ér semmit. Az új herok ki nyírják az egyetlen f2p módszert a ronint. Rip ronin. F Te igg.
Már évek óta játszom ezzel a játékkal, és személy szerint szeretem a játékot, de az utóbbi időben nem használok pénzt, és folyamatosan tönkretesznek a 20-as szintű dynamica-k, de minden áttörési szintű 30-as hősöm van, ami csak azt bizonyítja, hogy a hősöket át kell értékelni és szigorúan ki kell egyensúlyozni. Ezenkívül lehetővé kell tenni a játék minden tárgyát, például az áttörő kristályokat, mert pénzköltés nélkül szinte lehetetlen megszerezni őket, ami egyszerűen hülyeség.
Rendben volt.
jó játék
jó játék, de pénzt kell fizetnie a továbbjutáshoz és sok játékeseményben való részvételhez
App naná
Adat. 2020. március 20-án elmentem az alkalmazás frissítésére. A frissítés 38,18 MB-ot írt. Akkor mi a fenéért töltenek le 575 MB-ot!!!!! Az egész játék újratöltése!!! WTH. Nem ez az első alkalom, hogy a megadottnál többet töltött le.
~400 000 egy ár
A Clash of Clans jobb...
Castle Clash: Guild Royale Стратегически ybaj
Eleinte szórakoztató volt, de egy idő után unalmassá vált, és ebben a játékban gyorsan haladsz.
Nem működik!!!
a játék teljes szemét, szemét. nem engedi játszani, mert minden alkalommal, amikor elindítom, csak összeomlik.
Clash of Clansrol loptak majdnem az egeszet...
Nem értem ezt a játékot 😂 de szerintem jó játék
Szerintem nem ez a legjobb játék.
Tiszta coc csak nem olyan jó Más esetleg?
A játék meglehetősen magas a lassú oldalon. 10 éven aluli gyerekeknek való, de felnőtteknek nem. Visszavonja a gondolkodási képességedet
Castle Clash: Guild Royale სტრატეგია vrvr
Ez a játék annyira fantasztikus, hogy elakadt a szavam, pedig sokáig játszottam ezzel a játékkal. F2P játékos vagyok, és bár egyes események valódi pénzt igényeltek, ezek is F2P események, amelyeket F2P játékosok számára rendeznek. Néha azonban sok fizetős eseményre van szükség, és valóban hátráltatja az olyan F2P-játékosokat, mint én, ha minden fizetős (prémium) játékost legyőzhetnek.
Ez egy szórakoztató játék, de nem sok készség kell hozzá. Imádom, hogy többféle játékmód létezik, és ilyen magas szintű BTW-re lehet menni, ez olyan valakitől származik, aki nagyon válogatós a jó játékok tekintetében.
Clash of Clans másolat
clas of clan - nál jobb játék valaki segít
Bruh az új frissítés tönkretette a csevegést. Meg kell javítaniuk a hülyeségét.
Ez az alkalmazás nagyszerű, de jó 6 éve játszom, és több százat költöttem, de még mindig pénzt kérek, például gyere, legalább csökkentsd az árakat, vagy távolítsd el a fizetéseket együtt
Nagyszerű játék. Nem sok ingyenes cucc. Szinte minden pénzbe kerül. Azoknak, akik fizetnek, sokkal jobb srácok és alapok vannak.
Agyanak mar zsetont
Én is csak egy pc-s játék miatt töltöttem le.
Pocket neon ki lép ha ezt a kis hibát javítjak kiváló játék lesz!!!
Csak néha ki dob
Ennek a játéknak nincs iránya. Az alapok korai összetörése túl egyszerű. És drágaköveket kell fizetnie a csevegésért. És sehol nem találom, megváltoztathatja a nevét.
Én nem azért töltöttem le hogy játszak hanem ahoz hogy legyen gru coinom minion rushba
Nagyszerű játék sok frissítéssel. További frissítések, komolyan gondolja. .. ok, nincs más választás
A valaha volt legrosszabb játék, annyira összeomlik, és nem hagyja abba a lef*gyást. Azt is mondja, hogy a játékhoz hozzá kell adni a paypal fiókját. Ez annyira bosszantó.Aztán hozzáadtam a paypal fiókomat, majd 45 dollárt használtam fel, amikor még egy terméket sem vettem, és azt is mondta, hogy a játékhoz a Google Play legújabb verziójára van szükség. Javítsd ki kérlek, nem tudom, hogy így kell-e működnie. De most javítsd ki ezt a játékot. És ellopott több mint 100 dollárt az átkozott paypal számlámról.
Castle Clash: Guild Royale Stratēģiskās spēles bsal
egy tisztességes játéknak tetszene, ha a képernyő fejjel lefelé tudna forgatni, és nem ragaszkodna a forgási oldalhoz
Nem rossz
Egèszen jó, idötöltèsnek
Körülbelül 5 éve vagyok ennek a játéknak a játékosa. Az elején fantasztikus volt, amikor nem igazán kellett fizetni a győzelemért. A játékkal eltöltött idő során valószínűleg körülbelül 1500 dollárt költöttem rá, és most valószínűleg ezt egy hónap alatt kell elköltened, hogy lépést tarts. Nagyon szívás, de azt hiszem, végre készen állok arra, hogy elengedjem IGG, olyan vagy, mint a rossz barátnők, eleinte édes, aztán pénznyelő kapa leszel!
Tetszik a grafikája meg az élményt
1-2 hét után már alig lehet épitkezni... Az ellenfeleket pedig lehetetlen legyőzni, mert mindenki a legjobb kockákat alakìtja ki...
Castle Clash: Guild Royale Strategické pema
a játék fizetős. Ha f2p vagy, annyira lemaradsz a p2p ppl-től, hogy ez már nem szórakoztató, különösen a havi frissítések miatt, amelyek több dolgot adnak hozzá a p2p ppl számára, és az f2p számára örökké tart.