Post by contmenderssourqui on Feb 24, 2022 13:16:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד עוד אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
הפסדתי ברציפות 5 משחקים ואיבדתי 240 נקודות רק בגלל תקלה במשחק והם נותנים תיקו כשאני עומד לנצח בגלל בעיה ברשת של שחקן אחר
משחק טוב, אבל יותר מדי שחקני באג מה שהתכוונתי הוא שיש הרבה שחקנים כישורי הלחימה שלהם מובחרים מדי. אפילו אני מתאמן מאוד על מיומנות הלחימה שלי אבל עדיין אין לי סיכוי לזכות בהם, אז אני מקווה שהמפתח יוכל לפתוח שרתים אזוריים שונים. הסיבה היא לחלק שחקנים עם רמות שונות של כישורים כך ששחקנים חלשים יוכלו להילחם עם שחקנים חלשים, שחקנים חזקים יכולים להילחם עם שחקנים חזקים. רק דרך זו יכולה להעניק למשחק חווית משחק טובה והוגנת
זה מעצבן שאם ליריב שלך יש חיבור גרוע לא רק שאתה מפגר ויש הפסקות משחק ללא הפסקה, אתה כמעט מחזיק ניצחון וזה נגמר בתיקו כי ליריב יש אות רע...
משחק חזק עם גרפיקה טובה. חיבור לפעמים היווה בעיה אבל בסך הכל לא שובר עסקה. אין צורך באנרגיה למריבות ולכן יכול לשחק שעות על גבי שעות. LAN pvp הוא גם מצב נחמד לשחק עם כמה חברים.
Devloper יקר יש לי חיבור אינטרנט טוב אבל אני תמיד מנותק מהשרת למה זה קורה בעוד 3 ימים לא צריך לשחק במשחק אחד לתקן את הבעיה הזו
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollespill vfje
יצרת משחק נהדר, אבל תחשוב אולי לשים דמויות אגדיות ולהוסיף עוד התאמה אישית
אפליקציה מקסימה ומדהימה במיוחד כשהלוחמים יוצאים ישירות למעוז השני, זו פשוט אפליקציה נחמדה
אני מאוד אוהב את המשחק, אבל צריך לעשות משהו עם הדיווש האחורי. אתה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה כי בשנייה שאתה מתקדם השחקן השני דוהר קדימה ותופס אותך ואתה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה. פשוט הפסדתי לזה וזה לא דורש שום מיומנות לעשות. אני גם לא אוהב שחלק מהתקפות הופכות אותך לפגיעות במיוחד והן לא גורמות נזק. מרקוס הוא דוגמה נהדרת. הוא סופר איטי ואין לו נזק והבלתי שביר שלו מגיע סופר מאוחר והופך אותו לחסר תועלת.
シャドウファイト・アリーナ ロールプレイング ctp
גרפיקה טובה, משחק טוב.. קרב צללים הוא תמיד משחק מהנה אבל המשחק הזה צולע בהשוואה לשני. שום דבר לא בסדר עם מצב רוח זירה אבל כשזה אותו דבר שוב ושוב זה נהיה משעמם.. יש לי תווים ברמה 4 בסדר ואני עדיין נלחם באותם 3 או 4 דמויות שוב ושוב ושוב.. אני אני הולך לחזור לקרבות הצל הישנים 1 ו-2
משחק נחמד. גרפיקה טובה, משחק ובקרות. הבונוס שאתה מקבל במודעות שווה את זה בניגוד לחלק מהמשחקים. המשחק כמעט מושלם אז נתתי לו 5 כוכבים.
משחק נהדר שכיף לשחק בו. אני מעדיף לשחק את המשחק הזה עם בקר אבל אין אפשרות מיפוי מפתח הבקר שלי עובד בסדר אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יכול להראות רגשות עם בקר בשביל זה אני צריך להשתמש במסך המגע של הטלפון שלי אז בבקשה תקן את הבעיה הזו בהקדם האפשרי למפתחים. תקן את בעיית השרת שאני מאבד בגלל השהיה נטו יותר מדי פעמים שאנחנו צריכים שרת יציב לאסיה
הגרפיקה נהדרת וכך גם בקרות המשחק. אני מתגעגע ליכולת להתאים אישית את האופי וסגנון הלחימה שלי. אשמח לגרום לדמות להיראות כמוני ולהלביש אותה בקראטה GI ולהפוך את סגנון הלחימה שלו לקראטה, קונג-פו, TKD, מואיתאי או אגרוף. מה שמשך אותי לסדרה הזו היה אומנויות הלחימה וההתאמה האישית. אני מקווה שאם לא במשחק הזה אז אולי עוד אחד 🤞
חווית המשחק הכוללת היא הטובה ביותר. ואני שמח ש-shadow fight שחרר מצב pvp. העדכון החדש היחיד שאני רוצה במשחק הזה הוא הוספת רשימת חברים כדי שנוכל לדעת אם החברים שלנו מחוברים או לא.
המשחק מהנה אבל עדיין צריך הרבה עבודה. יש יכולות שבורות שניתן לשלוח ספאם רק על ידי חסימה ובריחה, מה שיאפשר לאנשים להרוג את כל שלוש הדמויות שלך בזמן שהם משתמשים רק ב-1. לעת עתה, המשחק הוא לשלם כדי לנצח בגלל שאנשים יכולים לקנות את האופ. דמויות ושימוש בהן לניצול.
המשחק הזה מעולה! יש הרבה שילובי לחימה ומהלכי לחימה ריאליסטיים. יש גרפיקה מעולה. ויש הטבות שאתה יכול לצייד לדמות שלך כדי שיתאימו לסגנונות הלחימה שלך. בסך הכל משחק מעולה. שווה להוריד
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollespil jgi
כל כך כיף...אבל המכניקה לא מאפשרת לשחק. הקפיצה קדימה אינה אמינה.אתה תתפקיד או תקפוץ למעלה ותהיה פגיע לחלוטין בכל מקרה לקלילות. יום עצוב. היה נותן ביקורת 5 כוכבים אם זה לא היה שבור. נ.ב. זה לא היה הכשל המכני היחיד. רק זה שציינתי
נותן לו דירוג של 4 כוכבים, זה משחק טוב מאוד, כל דבר מגניב עם המשחק הזה חוץ מזה שאין לו מערכת צ'אט או משהו שאנחנו יכולים לתקשר עם שחקנים אחרים, אני משחק ב-SHADOW FIGHT מהיום הראשון זה מאוד מעניין, מקווה שהעדכון הבא תוסיפו עוד כמה תכונות כמו מערכת צ'אט, תמשיכו לעבוד טוב חבר'ה!!! תמיד כאן כדי לתמוך במשחק!! <33
המשחק טוב אבל המשחק חסר אינטרנט
啵樂樂世界 - AR扮家家 休閒 ckey
Shadow Fight Arena Nhập vai oot
החיבורים תמיד מפגרים. מתנגדי הבינה המלאכותית זוכים ב-7 מתוך 10. זה מבנה מזויף.
בתור התחלה, זה משחק ממש טוב, מיוחד במינו, גרפיקה טובה ומשחקיות. אבל זה טעון שיפור. ראשית, זה יותר מדי פעמים שהמשחק קופא, בגלל wifi נמוך. אני יודע שהוא צריך wifi טוב, אבל אתה צריך למצוא דרך להפסיק לפגר כל כך בבקשה. שנית, ההתקפות. כאשר אני לוחץ על מכה מסויימת יותר מדי פעמים לפני המכה הראשונה של הדמות, הוא ממשיך לעשות את אותה מכה שוב ושוב לאחר שהמכה הראשונה מסתיימת. בבקשה תקן את זה. וכדאי גם להוסיף את Itu למשחק.
ובכן, למשחק יש גרפיקה טובה ודמויות ייחודיות שמספרן פחות לדעתי. העיקר הוא החניכים, מיום ליום מתרבים החניכים. זה היה כיף ושמחה בעבר אבל עכשיו לא כי זה דורש עלות גבוהה כדי לשדרג גיבורים והפסד משחק אחד אומר גביעים ענקיים שאבדו.
אחד המשחקים הכי קשים ששיחקתי אי פעם, זה מאתגר כשאנחנו מתמודדים עם חניך. אני אוהב את המשחק הזה עד היסוד. זה באמת מדהים, ממש מורידה את הכובע בפני המפתחים וצוות ה-grapics. אני משחק קרב צללים מהגרסה הראשונה. אבל המשחק הזה הוא באמת מהפכה חדשה במשחקי RPG.הבעיה היחידה שאנחנו צריכים חיבור אינטרנט יציב כדי לשחק במשחק הזה והדירוג החדש, עדכוני גביעים הפכו את המשחק לקשוח יותר. רק המתמודדים יעמדו בקשיחות של המשחק הזה.
המשחק הזה נהדר. אבל יש לטפל בפיגור הקלט ובבקרות. נמאס לי להפסיד משחקים בגלל זה. שגיאות רשת אפילו ב-WiFi. לא נלחמנו עם שחקן אמיתי כבר שבועות, השידוך נשבר אם זה אי פעם היה משהו ולא נלחמנו ב-A.I כל הזמן. וזה מאוד משתלם לשחק או סתם אם אתה לא רוצה לטחון כל היום והלילה. אבל אפילו עם כל זה...אני עדיין נהנה מהמשחק.
זה משחק נהדר שיש לו פוטנציאל. יש לי כמה הצעות: 1.) תיקון השידוכים. לפעמים אתה נלחם באנשים חסרי ניסיון ובאחרים בשחקנים מקצועיים מה שמקשה על ניצחון מספר פעמים. 2.) תיקון ההתחמקות. פונקציית ההתחמקות לפעמים עובדת ולפעמים לא. זה מקשה על ביטול ההצמדה שלך מהקיר. 3.) המשחק לא יציב. זה מתעכב ומתנתק לעתים קרובות והפקדים לא תמיד נרשמים.
שחקני F2P אפילו לא מתחילים לשחק במשחק הזה. מערכת השידוכים קבועה כדי לגרום לך להפסיד בכל פעם שאתה מגיע לרמה 7. היא תמיד מתאימה לך שחקנים עם גביעים ברמה גבוהה ונמוכה, כך שכאשר אתה מפסיד רק על ידי יריב אחד אתה מפסיד גם 50+ גביעים בקלות. כמו כן, זה אף פעם לא משיג אותך עם שחקנים הרמה והגביעים שלך. זו דרך חולנית ומלוכלכת לגרום לשחקנים לקנות עוד יהלומים.
משחק מדהים כמו כל השאר מהסדרה שלו נהנתי מאוד ומאוד ממליץ
משחק מצוין אבל תשלמו כדי לנצח אתה לא יכול לשחק נגד שחקן אמיתי כמו 10% מהזמן אתה מקבל שחקנים אמיתיים ואתה נאלץ לשחק עם בוטים שיודעים מה הצעד שאתה הולך לעשות הלאה, מה שאתה לא יכול לעשות כלום. אוהב את המשחק הזה אבל לא יותר.
כיף להפליא. בהחלט אחד ממשחקי הלחימה המקוונים הניידים הטובים ביותר שקיימים. -------------------------------------- שיפורים שאני רוצה: 1. מערכת רשימת חברים (עם צ'אט אם אפשר) 2.- היכולת לבחור תנאי תנאים שווים (למשל רמה מקסימלית 6) 3.- רווח מטבע (להרוויח זהב הוא איטי מאוד, כנראה גורם לשחקנים חדשים להפסיק)
אני לא יודע. אני מרגיש שהמשחק הזה צריך יותר. מחיר היהלומים בהחלט גבוה. יש צורך לבחור נשק, במקום לבחור דמות לנשק. ובבקשה לא צריך לשלם לנצח, זה משחק מקוון, אנחנו יכולים פשוט לקנות דמויות בשביל המראה והייחודיות וכדי להפחיד את היריב, אבל לא לקנות כדי לנצח. אנא. קחו לדוגמה את Call of duty mobile
סקירה מעודכנת. משחק די כיף, ואני אוהב את המכניקה. גם הדמויות מעניינות, אבל חלק מהגיבורים חסרי כישרונות ויכולות בעוד שאחרים די מוצפים. התקדמות מתוגמלת, מה שאני אוהב. בעיות תאימות נפתרו. מצב 1 לעומת 1 החדש מצוין ותוספת חשובה, מה שהופך את המשחק להרבה יותר מאוזן, מה שהיה בעבר בעיה. ה-Slow-mo killshot שנוסף הוא גאוני טהור.
גרפיקה נפלאה, גרפיקה ומשחקיות באיכות קונסולה, קלה מאוד ללמידה, קשה לשלוט בה. חופשי לשחק. 5 כוכבים ללא ספק
המשחק מאוד כיפי ומגניב, אנשים רגועים ולא כל כך קשים, נקודה אחת שראיתי היא כשהיה לי רצף ניצחונות תמיד קיבלתי 30. גם אם ניצחתי מישהו יותר חזק אז אני ואני הייתי אמור לקבל 40 בגלל רצף הניצחונות קיבלתי 30, לפני שהוא מראה לי 41 ואז הוא הופך ל-30 בגלל רצף הניצחונות ואני חושב שאתה צריך לתקן את זה, אואם תקבל יותר מ-30 במשחק אז לא תקבל את בונוס רצף הניצחונות
פעם זה היה משחק נהדר עד שלאחרונה הוא מתקדם לקראת מונטיזציה והוא הפך למשחק תשלום עבור ניצחון. שחקני רמה 13 הם כולם אנשי מנוי ושחקנים אחרים אינם מתאימים להם. כמו כן, עלות השדרוג של הגיבור גדלה פי 3 ו-4. הגיע הזמן לעזוב את הזירה.
המשחק הזה טוב והכל, אבל אני ממשיך לבזבז את אבני החן שלי על הבחירה המטופשת הזאת שהגיבורים שלך נלחמים, אבל הדמות קייט והאיש המגן והמייס הזה הם יותר מדי מוגזמים. לשניהם יש התקפה אחת שכשהם עושים את זה פעם אחת הם בלתי מנוצחים. אתה לא יכול לזוז כי אתה ממשיך להיות מופל ואתה לא יכול לתקוף אותם כדי שיפסיקו כי הם דמויות ליגה. האם אתה יכול פשוט לעשות את זה כך, למשל, הם יכולים לעשות זאת רק פעם אחת בשתי שניות ביקורת חמישה כוכבים.
לא רע
משחק מגניב אבל אותו דבר כל הזמן
טוֹב
המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם עד כה, אין הערות לגבי העיצוב והאיכות הכל טוב אבל, הדבר היחיד שהתלוננתי עליו הוא התאמת הדירוג שגורם לזה שלוקח כל כך הרבה זמן למצוא יריב.
עדכונים חדשים נחמדים. מגניב לשחק. התאמה לפי דרגה היא אפשרות נחמדה אבל היא צריכה להיות רציונלית. קשה לשחק עם שחקנים ברמה נמוכה יותר עבור שחקנים ברמה נמוכה יותר. השחקן ברמה הנמוכה יפסיד במשחק וכתוצאה מכך הפסד של כ-60 נקודות. שידוכים גרועים, לא הגיוניים והתוצאה אכזרית. צריך לעודד כישרון.
איפה אני מתחיל...? קונספט המשחק והמכניקה נחמדים; אבל המשחק הוא סיוט. זה מפגר שמאלה, וימין מתנתק לעתים קרובות. תראה בוטים ב-PVP, וה"דירוג" יעמוד מול אותם 15 שחקנים. מערכת ה"דירוג" תציב 3500 שחקן מול 7000 שחקן. לפעמים זה יעשה את זה 2 או 3 פעמים ברציפות... זה ייתן לך אותו שחקן. האקרים מרווים את הרמות הגבוהות יותר, ובסופו של דבר משתלם לנצח. חמדנות במיטבה 👍