Post by contmenderssourqui on Feb 24, 2022 13:04:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SuperStar P NATION ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SuperStar P NATION IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több állóképesség hack ▞▞▞
▞▞▞ SuperStar P NATION 2022 version ▞▞▞
Jó játék, de kevés dal van benne. Remélem szupersztár kockát készítesz! Alig várom.
Játszom más szupersztár alkalmazásokat, és az érintés rendben van, de ezzel van egy probléma. bár megnyomtam de azt mondták lemaradtam ! Ellenőriznéd pls.
A Hangos szavazáshoz tartozó ellenőrző számokat nem küldik el a számomra, pedig helyesen írtam be a számomat.
Most töltöttem le a játékot az ipad-emre, és 1002-es hibaüzenetet ír, miután letöltöttem a szükséges 92 MB-os adatokat és megadtam a felhasználónevet. Többször eltávolítottam a játékot, és továbbra is mindig megjelenik a hiba az ipad-emen. A tárhely sincs tele, kb 20 GB-om maradt. Kérem, adjon megoldást, és amint megoldódott, visszajövök, és 5 csillagot értékelek, mert ez a játék valóban addiktív és szórakoztató. Kösz.
nem engedi, hogy játsszak...
A játék nem kezdi el letölteni a játékforrásokat, és mindig újrapróbálkozást kér. De nem megy, és már belefáradtam a Retry gomb lenyomásába.
Én rajongok a Superstar sorozatért, de ez az első hiba. Az alkalmazás minden alkalommal megkérdezte, hogy próbálja újra (hibakód -1002), amikor bejelentkeztem, és bárhogyan is próbálkozom, még mindig nem tudok játszani. Kérlek javíts.
állítsa le a hyuna&dawn frissítéseket
Imádom ezt a játékot az SS Pledis után, de minden alkalommal, amikor frissítés érkezik, el kell távolítanom, és újra le kell töltenem. Néha nem működött, ezért megismétlem, és még a telefonomat is újraindítom. Tehát kérjük, javítsa ki ezt a hibát.
sering error saat launch aplikasi
Lehetnének jobbak a dalok, de szeretem, és annyira szórakoztató játszani. szeretem
Ez egy nagyon jó játék, amivel korábban játszottam, amíg újra el kell távolítanom, mert nincs elég tárhelyem, de megpróbálom telepíteni, és amikor le akarom tölteni a játékot nem engedi, hogy belépjek, azt mondja, hogy próbáld újra, többször próbáltam, de még mindig azt írja, javítsd ki
Nem lehet letölteni a játék forrásait... javítsd ki kérlek...!!! Sokan várják a frissítést...gyerünk!!! #WhatTypeOfX
Nem tudok bejelentkezni
Nagyon szomorú, hogy ez az alkalmazás elromlott. Teljesen játszhatatlan. Nem is indul be a játékba. Folyamatosan azt mondja, hogy hiba történt az erőforrásfájlok letöltése közben, és nem halad tovább.
sajnálom, hogy csak egy csillag, mert olyan szívás
Letöltöttem, de azt írja, hogy engedélyeznem kell a telefonhívások kezdeményezését és meg kell tagadnom a telefonhívásokat, hogy lejátszhassam? nekem kicsit átverésnek hangzik :/ Én is nagyon izgatott voltam, mert nem tudok játszani a többi szupersztár játékkal, mivel vissza kellett változtatnom a tartózkodási helyemet Koreából, és ezek nem elérhetők az én országomban akárhogy is szeretném játszani ezt a játékot, de nem érzem jól magam, hogy hozzáférést adok neki a telefonhívásaimhoz.
Imádom a szupersztáros játékokat, de voltak gondjaim ezzel és a smtown játékkal is, például ebbe a dalcom azonosítómmal jelentkeztem be, és volt egy szalaghirdetés, hogy be kell szereznem azt az 50 gyémántot, amit kellett volna. megkaptam, de a beérkező levelemben nem voltak üzenetek, nem változik soha, nincs üzenetem
Ó, LARWDY LARWD 🙄✌️😀
Eltávolítottam, mióta HANGOSAN frissíted, micsoda pazarlás és oktalan pénzszerzési mód! undorító!
A játék gyakran nem regisztrálja az érintéseket, és nem tudja lejátszani a teljes dalokat, vagy nem tudom hogyan kell csinálni
Javítsa ki ezt a hibát.
Miért nem tudok frissíteni
Annyira izgatott voltam, hogy játszhatok ezzel a játékkal, de amikor telepítettem és elindítottam az adatjáték letöltését kiírta, hogy hiba történt, többször próbáltam újra és nem történt semmi, ezért eltávolítottam és újra telepítettem, de megtörtént pontosan ugyanaz, remélem megoldod.
Szóval kérlek javítsd ki, köszönöm
Ez igazságtalan! Az alkalmazás csak ma engedi meg, hogy bejelentkezzek! Megpróbáltam minden nap bejelentkezni az indulás óta, de mindig nem sikerül, és folyamatosan azt mondja, hogy indítsam újra az alkalmazást! Végre ma bejelentkezhetek (miután az alkalmazás frissítette az új dalt), de a részvételi esemény egy ideje elmúlt, és sok jutalomról lemaradtam! Ez nem az ügyfél hibája! Kárpótolnod kellene!
A játék megjelenése óta jó, ez megváltozott, amikor kiadták a LOUD dalokat, mert meg akarták őket nehezíteni. Ez sokat változtat a játékon.
Annyira szeretem a játékokat, és szeretem, ha lejátszhatom ezeket a csodálatos előadók dalait, de a játékom egy nanomásodperc alatt tölti le a dalokat, így ütemesen nyomja a gombokat.
Beyblade Burst Rivals Sestavljanke trqe
Nem kaptam meg a 100 gyémántot, amit vásároltam. Az ügyfélszolgálathoz sem tudok eljutni. Ha kijavítja, magasabb értékelést adok. A pénzt egyértelműen levonták a számlámról, de cserébe nem gyémánt. Megvásárolom az első lépés csomagot. Meg tudod ezt oldani mihamarabb
โหลดได้ Login
Az alkalmazás összességében nagyszerű volt. Az egyetlen kifogásom a kártyák frissítésének költséges módja volt, ezen kívül nincs más probléma.
Az alkalmazás engedélyt kér a telefonhívások kezdeményezésére és kezelésére! NEM ENGED!! ez átverés!
nem szoktam letölteni, van elég helyem és gyors internetkapcsolatom, így fogalmam sincs, mi a baj
Még az oktatóprogramon sem tudtam túllépni, mint a többi szupertárs játékban. Amikor megtudtam, hogy hozzáadták a PNationt, nagyon izgatott voltam, reméltem, hogy normálisan fog működni, és valóban játszhatok a játékkal. De nem, egész idő alatt soha nem hallgattad a véleményeket, és a szupersztár játékok mindegyike bugos és játszhatatlan. Kiábrándító
Én whiskyt tudnék adni rá 0-t
Nagyon szórakoztató, de nagyon szeretném, ha elérhető lenne a Jypnation, mivel tovább játszom a pnationt
Letöltöttem, mert szeretném támogatni a PNation <33-at, mint eddig, bár nagyon szívom a többi nehézségi szintet (normál, el sem tudom képzelni a hard lmaoo-val), de hogy értem, hogy szívom a KSHSS-t, az a helyzet, hogy tényleg úgy tűnik, valódi pénzből kell vásárolnom, hogy bármilyen LOUD kártya ksjsksjs-t kapjak
Ez az alkalmazás a kedvencem! Imádom! Kérlek, adj hozzá egy dalt, mint a menedék... by psy!
Jó, de nagyon lassú
évek óta játszom az smtown one-val, és élveztem a többi verziót is, de ennél... Minden alkalommal [7002 fenyegetés észlelve] üzenetet kapok, amikor megpróbálom megnyitni az alkalmazást. Nem rootolt androidos eszközt használok, minden más alkalmazás jól működik, beleértve az ssm-t is, szóval nem értem miért nem működik az sspn is :/
Jó lenne, ha hozzáadnád a Gangnam stílust és a Gentlemen dalt is Psytől.
Nem tudom megnyitni a játékot, javítsd ki
SERUU
Nagyon szeretek minden szupersztár játékkal játszani. Szerintem távolítsd el a Loud dalokat a napi küldetésekből, mert azt hiszem, ez a Superstar Loud, nem pedig a Superstar PNation
Tbh, nagyon szeretem ezt a játékot, de azért adok rá 4 csillagot, mert nagyon sokáig tart a betöltése, és amikor bármikor lejátszom a felét, miért a dalon keresztül véletlenszerűen leállítja a játékot, szóval igen
Az összes szupersztár sorozatot letöltöttem, és ez az egyetlen sorozat, amiben nem engedtek be a játékba, miután engedélyt adtam az adatok betöltésére, mindig azt mondta, hogy próbálkozzak újra hiba nélkül. Még bejelentkezni sem tudok. Kérjük, mielőbb javítsa ki
Az alkalmazás meg sem nyílik