Post by contmenderssourqui on Feb 24, 2022 12:58:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Hra náhodně přestane reagovat nebo se vůbec nezapne.
Kluci, tahle hra je úžasná!!! Je čas přidat další ostrovy k dobytí!
Evo Pop پزل zoj
Vítěz je náhodně vybrán podle terénu, na kterém začínají. Nebýt toho, byla by to skvělá hra.
Stále se mi tato hra líbí, ale odebral jsem 2 hvězdičky, dokud nebudou chyby opraveny. Už mě nebaví prohrávat kvůli chybě, když jsem měl vyhrát. Hraji zdarma (žádné nákupy) a přišlo mi to docela návykové. Mohu vyhrát většinu her s většinou typů evos. Ano, může to trvat den nebo dva, než získáte nové evo, a pár dalších, než je upgradujete, a samozřejmě hra bude mnohem rychlejší, když zaplatíte. Pokud však máte rádi deskovou hru o ovládnutí světa, pravděpodobně si tuto hru zamilujete.
Evo Pop Головоломки hvas
Nelíbí se mi to... MILUJU TO!!! Docela návykové, žádné reklamy hlavně proto, že hraji offline a miluji malé roztomilé kostky, miluji dobývací hry. Je to tak snadné hrát a tak ZÁBAVNÉ!!! Ale bohužel, když máte v jeskyni nebo na malém místě příliš mnoho evo, začalo to zpožďovat, tak moc, a někdy to spadne, i když to stále není 300 evo, a je to docela nuda, když hraju pořád to samé. čas, protože nepřátele je snadné porazit. Tak doufám, že přijdou další novinky...
Skvělý nápad. Zaplaťte, abyste vyhráli tak špatně, že nemůžete získat truhlu, aniž byste zaplatili nebo sledovali reklamy, a také ke hře využívá úrovně energie, takže je velmi pomalé a nudné.
je to zábavné, ale super laggy a někdy to zamrzí
Hra může být snadná a zábavná. Dal bych 5 hvězdiček, ale jsou zde velmi rozbité mechaniky. Prohrál jsem několik her, protože nepřátelské evos uvíznou mimo obrazovku a nemohu se k nim dostat. Když moje evo zhasnou, zemřou. Také při náhlé smrti se hrot evo zasekne v zemi a neutopí se. Některá kouzla jsou také zlomena. Jump pouze přesune evo doleva a když se hra spustí, na levé straně mapy, pokud jej použijete, zemřete.
Všiml jsem si, že většina evos, se kterými jsem bojoval, jsou Žáby, jako nový hráč se s nimi nemůžu ani rovnat. Tohle je doslova Pay2win, pěkná hra, velmi snadno se odinstaluje
Mělo to být 4 nebo 5, ale nesnáším aktualizaci. Předtím to bylo lepší tam, kde je spousta ostrovních questů a odměn a kde jsem si mohl vybrat, které místo vyzvem jako první. Stará verze dává spoustu odměn, ale ta novější je na hovno. Je to tak lineární a žádné zvraty a vzrušení jako předtím.
je to náročné a zábavné a myslím, že to trochu uspokojuje.
Jsem dřevo
Dobré, ale pokaždé, když prohrajete, jste 3., i když jste byli 2
Ach! Jaká je to hra! Prostě to miluju. Je to jednoduché malé, ale skvělé. Dobrá grafika a radostný režim pro více hráčů. Různé evo na hraní. Doporučil bych vám všem, abyste si tuto hru zahráli. Vývojáři pokračuj ve vytváření aplikací jako je tato. Děkuji za přečtení.
Skvělá hra! Nyní, kde mám začít.. Existují různá Evo s různými schopnostmi a věcmi, artefakty, výukovým programem, úspěchy, jinými světy a zábavnou hratelností! Vypadá to drsně (lol), ale je to super zábavné a příjemné. Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi hry s téměř žádnou reklamou, 2minutové hráče!
Žádný způsob, jak uložit nebo přenést pokrok ze zařízení na zařízení. Obnovení nákupů nefunguje. Devs vzal peníze a utekl. Tato hra také využívá neuvěřitelně stinné praktiky nákupu v aplikaci a zaměřuje se na děti s neustálými výzvami a nabídkami.
Little Singham Arcade mepn
Je velmi jasné, že se o této hře moc nepřemýšlelo, je extrémně nevyvážená a určitá evos jsou op, pokud do této hry neházíte peníze, sotva můžete hrát, protože ostatní evo budou téměř vždy nejlepší, také energetická věc nedává smysl, pouze brání lidem hrát déle a potenciálně za hru utrácet peníze? Jako vývojáři to nedává smysl a navíc to dělá hru méně zábavnou, kromě extrémně nevyvážených evos, díky nimž je hra těžká na zábavu.
Pro mě skvela hra. Nespousti sama od sebe ZADNOU nevyzadanou reklamu. Ano, mate jen 5 zivotu, ale aspon u toho neprosedite hodiny Dalsi zivoty muzete ziskat za spusteni reklamy, ale ciste dobrovolne. Stejne tak bonusy - muzete je mit 5x denne za reklamu, ale je to na vas. Levely se sice opakuji, ale vylepsujete si ruzne typy svych potvurek a protihraci se take meni, takze nikdy nehrajete totez. Uz mam dohrano vse,skoda,doufam,ze bude pokracovani nebo dalsi levely. Dik vyvojarum!
Evo Pop ปริศนา uqdu
Překvapivě zábavná hra. Nevyplatí se hrát, jsou tam nějaké mikrotransakce, ale většinu tvorů mám, aniž bych utratil ani korunu. Ne opravdu žádné, nebo mnoho reklam, a obecně jen opravdu zábavné!
hra je vlastně docela zábavná, cool a úžasná, ale jedna věc pro mě je, že je snadné porazit roboty, ale pořád jsem noob, takže boti budou na každé úrovni těžší a těžší
Několikrát jsem si koupil několik lístků. Byl jsem ve hře docela daleko. Nyní jsem ztratil veškerý svůj postup a veškerý obsah bitevního průchodu.
Non stop zamrzne téměř úplně nehratelné.
Takový tahání peněz. Naprosto nespravedlivé, pokud neustále neplatíte
Některá tlačítka po nedávné aktualizaci nefungují. Někdy jsou mapy rozbité, kde se dvě mapy spojí dohromady a prohrajete, když hra ani nezačne.
Tu hru miluji, ale proč neexistuje možnost ukládání herních dat, jako je připojení ke hrám Google Play.
Hra je skvělá, ale není zde žádný online režim pro více hráčů a IA není silná, takže je nakonec příliš snadné vyhrát a neposkytne vzrušení z hraní proti jiným lidem...
je to velmi zábavná hra pro všechny věkové kategorie. Považuji ji za velmi zábavnou a je mi 34 let
Je to roztomilá a jednoduchá hra. Docela zábava, dokud se nedostanete do bodu, kdy lidé mají plně vylepšený druh viru. Druh viru je neuvěřitelně nevyvážený. Tento druh je imunní vůči většině schopností jiných evo, levnější kouzlo růstu, které má dvojnásobnou účinnost (včetně bobulí), díky čemuž je o 75 % rychlejší při růstu než kterékoli jiné evo, navíc ke své schopnosti, která převádí vaše evo na jejich, tento druh skutečně ničí. , takže stojí za to vzdát se kola, než ho dohrát.
Hra mě baví. S některými postavami je trochu obtížné pracovat, ale jakmile znáte triky, je těžké vás porazit. Utratil jsem jen tolik peněz, abych byl bez reklam, a za dva týdny jsem „o 80 % lepší“. Závada, kterou k smrti zneužívají hráči, kteří platí za výhru, je používání Hover. Proplouvají kolem desky a nemohou být poraženi náhlou smrtí. Už jsem s touto strategií prohrál 6krát a jsem z toho trochu frustrovaný. Po opravení přidám další hvězdičky.
Hra byla ve skutečnosti docela dobrá, ale od aktualizace není zcela jasné, jak postupovat. Hraji úroveň a nedovolí mi získat odměnu nebo odemknout další úroveň. Pokud by to bylo opraveno, pak id dává zcela vyšší hodnocení.
Líbí se mi tato hra! K výhře nepotřebujete peníze, stačí vědět, jak hrát každý evo lol, tolik lidí si to neuvědomuje! Chci říct, podívejte se na mou postavu tjmaize lol Za několik měsíců jsem neztratil šampionát a také jsem celkově na 99% lol omlouvám se, říkám to všem, kteří říkají, že musíte zaplatit, nebo že je hra příliš těžká lol (stačí použít buď magnet nebo duplikát na 300 snadných peasy)🤙
Hru jsem si stáhl jen proto, abych zjistil, zda jsou všechny špatné recenze oprávněné. Oni jsou. Hra má zábavné aspekty, ale je tu několik hlavních rušivých prvků, jako je energetická lišta, která do hry nic nepřináší, ale omezuje, kolik můžete hrát, a pak očekávat, že se vrátíte po doplnění časovače. Upgrady se rychle stanou vyděračskými a stará dobrá platová zeď čeká, aby vám pomohla. Dobrý koncept, ale vyprodaný strategii uchopení peněz
Dávám 1 hvězdu. Ano je to ode mne hnusné ale : Je to internetová hra - bod , Píše to ať si ji zapnu ale i tak můžu hrát -bod Hry od vývojářů zbožňuju ale tato kde vyhrávám a jsem najednou 3 😅 ? - bod, + vyhrávám, mám obřího popa a najednou se ho dotkne jeden maličkej protivník a bum je taky malej - bod, Proto jen JEDNA hvězda 😃😉
Zavádějící Než začnete, nutí vás vybrat si jméno, což je běžná věc ve většině her. Není tam nic špatného. Problém spočívá v tom, kdy začnete hrát zápasy. Vaši protivníci mají také jména jako to, které jste si sami vytvořili. Zdá se, že to má působit jako online hra, i když tomu tak není. Také, jakmile se dostanete tak daleko do hry, postaví vás proti soupeřům s vzácnějšími typy evo a poté tyto evo inzerují za více než 20 dolarů, což je absurdní.
Byla to skvělá hra, ale dostal jsem asi 6 úrovní a bez ohledu na to, kolikrát jsem vyhrál, další úroveň nikdy nebyla k dispozici, vyčerpal jsem všechna evo, která jsem měl k dispozici, pravděpodobně jsem hrál stejnou úroveň 40krát stále nic, tak jsem ji odinstaloval
Herní mechanismus dobrý,grafika taky, ale 5her a konec je opruz - abych si zahrál fakt koukat na reklamu nemíním. Radaářům: úkolem je- hráče udržet co nejdéle a nabízet zvýhodnění výměnou za reklamu(peníze).
je to zábava a nevím, co jiného říct. to je úžasné
Nejdřív se mi to líbilo, byla to skvělá hra, ale pak se mě neustále snažila přimět si kupovat věci Ignoroval jsem to, ale pak přidal virovou jednotku, kterou jste si mohli koupit pouze za SKUTEČNÉ peníze, a každá jednotka, na kterou zemřela, se stala další TAKÉ díky tomu ji měla výhodný bod na mapě a také MUSÍ být ve hře vždy
Je zábavné, aby byly super velké! Můžete jich získat tolik, že vypadnou z mapy!!!!
Příliš mnoho zábavy. Vím, že internet je falešný, ale je to tak zábavné. Pokud by měl typ příběhového režimu jako houbové války a multi-player proti skutečným hráčům, byla by to jedna z nejlepších her všech dob. Úžasný koncept a doufám, že vývojáři budou pokračovat v úžasné práci.
VAROVÁNÍ: ukládání do cloudu NEFUNGUJE... Přepnout telefon nebo je potřeba provést reset? Veškerý váš postup a nákupy jsou PRYČ. Neexistuje způsob, jak to obnovit.
hra na vysávání peněz. nedovolí vám vrátit peníze za náhodný nákup ani za 17,99 EUR. okno nákupu nemá jasné tlačítko pro zrušení nákupu, pokud nestisknete tlačítko Zpět.
když jsem přinesl žabí balíček, nikdy jsem ten balíček nedostal, zaplatil jsem za nic, OPRAVTE TO!!!!
Jedná se o zábavnou hru, kterou si můžete užít hraním zdarma bez přidávání. Je však třeba se podívat na některé mechaniky, zejména na rychlost, kterou hráč evos zmenšuje ve srovnání s CPU při pojídání protivníků. Nejvíce patrné při hraní s Virusem
za mě super hra na odreagování doporučuji alespoň zkusit
Na chvíli to má přitažlivost. Alespoň je to originál, to dávám Zeptolab. Po několika hodinách hraní se to stává opakujícím se, s nedostatkem obnovených strategií. Ale co mě přimělo odinstalovat hru, je fakt, že jediný způsob, jak postupovat zdarma, jakmile váš Evos dosáhne maximální úrovně na své úrovni, je bezplatný box, který se údajně obnovuje každých 5 hodin... Až na to, že ne; když je aplikace na pozadí, její časovač zamrzne. Takže ani po dlouhé noci se to nesnížilo ani vteřinu.
Fantastická hra, na které se dá vydělat všechno zdarma (i když jsem to udělal a doporučuji utratit trochu peněz na podporu více her, jako je tato), hraje se dobře a je docela přímočará. Edit: od aktualizace nemohu postupovat. Poražení úrovní mi neodemkne další úroveň. Nemám ponětí, co se děje nebo jak se posunout vpřed
Herní design je dobrý, dokud nenarazíte na problémy s vyvážením. Cílem hry je buď zlikvidovat soupeře, nebo rozšířit svou stranu na více než 300 jednotek. Můžete odemykat různé jednotky s různými výhodami, ale když se dostanete na vyšší úrovně, každý používá jednu přemožitelnou třídu, čímž eliminujete jakoukoli rozmanitost, zatímco hra platí za výhru. Existují také různé fáze, které mají také přehnaná vylepšení, která mění hru na „závod na podporu a doufám, že začnete na dobrém místě“.